fbpx

Kiinteistöhuoltotyöntekijä (Haku päättynyt)

Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle kiinteistöhuoltotyöntekijää. Tehtäviisi kuuluvat mm lumenauraus, hiekoitus, lumenpoisto sekä muut kiinteistöhuollon tehtävät. Työaika on arkisin klo 07.00 - 15.30.  Työtunteja kertyy 37,5h/viikko

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta kiinteistötraktorista tai pyöräkuormaajasta, teknistä osaamista, korkeaa työmoraalia, kykyä laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä B-ajokorttia. Kiinteistönhoitajan perustutkinto katsotaan eduksi.

Tässä työssä pääset tekemään töitä rennossa ja osaavassa porukassa, on huumoria ja halua tehdä työt hyvin. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat heimopäällikkö Mikko Heinolta sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi tai puhelimella 044 777 5105. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.