fbpx

Kunnossapitoasentaja (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Etsimme kunnossapidon tiimiin Heinolaan

Kunnossapitoasentajaa / Laitosasentajaa

 

Tehtäviisi kuuluvat tehtaan mekaaninen huolto- ja korjaustoiminta sekä tehtyjen toimenpiteiden raportointi kunnossapitojärjestelmään.

Edellytämme tehtävään sopivaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työ vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä yhteistyökykyä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 40 h/vko ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on kolmivuorotyötä. Työntekijällä mahdollisuus tehdä sopimus suoraan Kuusakoski Oy:n kanssa.

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta lähetä hakemuksesi osoitteessa http://www.hpheimo.fi / kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Kuusakoskelta antaa Jani Oravala jani.oravala@kuusakoski.com 040-
197 3263

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.