fbpx

Puuseppä Orimattilaan (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Orimattilaan ammattitaitoista

PUUSEPPÄÄ 

monipuolisiin puusepän teollisuuden työtehtäviin päivätyöhön. Työsuhde on aluksi 6 kk määräaikainen Heimon kautta ja sen jälkeen siirryt asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta tuotannon puusepän töistä ja/ tai alan koulutuksen. Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka hoitaa työnsä ripeästi, mutta huolellisesti. Tärkeintä on, että omaat positiivisen asenteen, hyvän työmotivaation sekä olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi