fbpx

Teippari/asentaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme lahtelaiselle asiakasyrityksellemme reipasta ja ripeää 

TEIPPAUSTEN JA MUIDEN MAINOSMATERIAALIEN VAIHTAJAA

Työtehtäviin kuuluu teippausten ja muiden suurtulosteiden vaihtamista eri kohteissa pääasiassa Päijät-Hämeessä. Työ on aluksi tarvittaessa töihin kutsuttavaa keikkatyötä. 

Olet etsimämme henkilö, jos koet olevasi kätevä ja tekevä ihminen, joka on valmis hyppäämään auton rattiin ja hoitamaan asennukset asiakaskohteissa yksin tai kollegan kanssa. Toivomme työntekijältä itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä täsmällistä ja huolellista työotetta.  

Ajokortti ja tarvittaessa matkustusvalmius ovat tämän työnkuvan kannalta välttämättömiä, sillä kohteisiin lähdetään Lahdesta ja työtehtävät tehdään pääasiassa asiakkaan toimitiloissa.

Jos kiinnostuit, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi pikaisesti osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.