fbpx

Kiinteistönhoitaja Pääkaupunkiseutu (Haku päättynyt)

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein !

Etsimme nyt RTK-Palvelu Oy:lle Vantaan yksikköön vahvistukseksi 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävänäsi on tarkastaa kohdekiinteistöjen teknisiä laitetiloja, tehdä tarvittavia huoltotoimenpiteitä sekä suorittaa pienimuotoisia korjaustöitä. Huolehdit myös kiinteistöjen ulkotilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Työajat sijoittuvat arkipäiville ja töitä tehdään klo 7:00-15:30.

Ketä etsimme? Tarvitset teknisen peruskoulutuksen lisäksi muutaman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä ja hallitset alan perusasiat hyvin. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä ja sinulla on vähintään B-ajokortti.

Sinulta löytyy reipasta palveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Käsittelet näppärästi raportoinneissa tarvittavaa tietotekniikkaa. Langat pysyvät käsissäsi myös hektisessä työskentely-ympäristössä.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti Pääkaupunkiseudun (Vantaa, Helsinki, Espoo) alueelle ja alkavat mahdollisimman pian sopivian hakijan löydyttyä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuudet työllistyä jatkossa asiakasyritykseen.

Kiinnostuitko?  lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, puh 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.