fbpx

Controller (Haku päättynyt)

ProEventus on taloushallintopalveluita tehokkaasti tuottava ja kehittävä osaamiskeskus, joka tunnetaan hyvästä palvelusta ja asiakkaiden tarpeiden tunnistamisesta.  ProEventuksella ihminen palvelee ihmistä, vaikka toimintatavat ovat digitaalisia ja automatisoituja. 

ProEventuksella on vahva maataloussektorin talouden asiantuntemus. Asiakkaat ovat maaseutuelinkeinojen piirissä toimivia yrityksiä ja yhteisöjä. Toimintatapa on vuorovaikutteista luoden vahvan pohjan asiakassuhteille. Toimialue kattaa Suomen ja Pohjoismaat. ProEventus on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme ammattitaitoista ja kehittämiskykyistä

CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen vetämään ProEventuksen osaavaa Controller-tiimiä.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan, analyyttinen ajattelutapa ja ongelmanratkaisukyky sekä vahvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi nautit kokonaisvaltaisesta työskentelystä talouden ja asiakkaiden kanssa.

Tehtävä edellyttää sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta vähintään 3-5 vuotta, sisäisestä laskennasta ja sen kehittämisestä
  • Osaamista taloushallinnon kokonaisuudesta
  • Osaat hahmottaa liiketoiminnan avainlukuja ja pystyt kehittämään niihin liittyviä laskentamalleja 
  • Budjetointi, kustannuskontrollit, ennuste- ja skenaariolaskelmien sekä kassavirtalaskelmien laatiminen ovat sinulle tuttuja
  • Talousraportoinnin (Power BI) ja - prosessien kehittämistä
  • Liiketoimintalähtöistä ajattelua
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • Suomen ja englannin sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen


Jos haluat liittyä mukaan nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin laitathan hakemuksesi liitteineen tulemaan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.10.2021 ja 6.10.2021 klo 13-15 ProEventuksen toimitusjohtaja Tiina Kukkurainen puh. 040 311 5602, tiina.kukkurainen@proeventus.fi. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastattelulla.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.