fbpx

Lounaskahvilapäällikkö (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Etsimme asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja monipuolista työkokemusta omaavaa

LOUNASKAHVILAPÄÄLLIKKÖÄ

päivätyöhön Ra-Sa-Vil lounaskahvilaan.


Vuonna 2016 lounaskahvila RA-SA-VIL:in ensimmäinen paikka aukesi Rajamäkeen. Tammikuussa 2021 toiminta laajeni Lahteen Kujalan teollisuusalueelle. Päätuotteena on kotilounas, joka maistuu rahtareille kuin toimistotyötekijöille! 

Jos olet työstäsi innostunut ja innostava, motivoitunut sekä hyvän tilannetajun ja ihmissuhdetaidot omaava keittiöalan ammattilainen, niin saatat olla etsimämme henkilö. Lounaskahvilapäällikkönä tehtäviin kuuluvat mm. esimiestehtävät, työvuorolistat, lounaslistat, omavalvonta ja osallistuminen päivittäistoimintaan. Työt pääasiassa ma-pe klo 6-14.30.

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta monipuolisista kokin ja esimiehen tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti ja yhteistyökykyisesti, ruoanlaitto on sinulle innostavaa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti sekä kokonaistaltaisesti lounasravintolassa.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan johtamaan ja kehittämään lounaskahvilatoimintaa ammattitaitoiseen työyhteisön kanssa. 
Etsimme tehtävään sitoutunutta työntekijää. Työsuhde on pitkäaikainen, aluksi vuokratyöpaikka, joka jatkunee asiakkaan kirjoilla vakituisena.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyttyä. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen.
Lisätietoja tehtävästä antavat Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.