fbpx

Pakkaamotyöntekijöitä liha-alan tuotantoon (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen. Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien. Vuonna 2020 liikevaihto oli noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme 200 liha-alan ammattilaista.

 logo Tamminen.jpg.png

Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Vantaalle PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ
vakituiseen työsuhteeseen.

Menestyksen avaimet

- reipas ja ripeä työote

- tarkkuus

- oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen

- hyvä fyysinen kunto
 

Eduksi katsomme

- aikaisemman kokemuksen tai koulutuksen liha-alalta

- lihanleikkaustaito 

Työvuorot sijoittuvat ma - pe klo 5:00 - 20:00 välille. Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti. Tulet työskentelemään sika-, nauta- ja lammastuotteiden kanssa. Työskentelyolosuhteet ovat viileät (+5 astetta). Työhön järjestetään perehdytys.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo, puh 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.