fbpx

Tuotantotyöntekijöitä levyteollisuuteen (Haku päättynyt)

Saha- ja levyteollisuuden edelläkävijä Koskisen on kotimainen perheomisteinen yhtiö.
Lähes 900 koskislaista tekee 240 milj. eur liikevaihdon jalostaen suomalaisesta puusta aikaa kestäviä puutuotteita. Koskisen tuotteita toimitetaan ympäri maailman laatutietoisille asiakkaille. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Hirvensalmella ja Järvelässä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme Järvelään

tuotantotyöntekijöitä

kokoaikaiseen vuorotyöhön osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka ei säikähdä hanskoihin tarttuvaa puupölyä ja vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen koivuvanerin ja lastulevyn valmistuksessa.

Emme vaadi osaamista vanerin tai lastulevyn valmistuksesta, mutta kiinnostusta metsäteollisuuteen on hyvä olla. Työssä pääset oppimaan uutta, mutta sinulla on hyvä olla myös rutiininsietokykyä. Etua on, jos olet jo työskennellyt prosessiteollisuudessa tai jos sinulla on metsäteollisuuteen liittyvää koulutusta, trukinajotaito katsotaan myös eduksi mutta ei ole kaikissa työpisteissä tarpeellinen.

Työtehtäviä on tarjolla nyt monissa eri tuotannon vaiheissa sekä vanerin että lastulevyn valmistuksessa. Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus kasvaa tuotannon moniosaajaksi jalostamalla suomalaista puuta aikaa kestäviksi tuotteiksi.

Työ on sekä vaativaa linjan käynnin valvomista että osittain käytännön tekemistä. Siispä sinulla ei voi olla terveydellistä estettä toimia fyysisessä, työssä pölyisessä työympäristössä. Ikää sinulla tulee olla vähintään 18 vuotta, turvallisuusmääräysten vuoksi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen Koskisella. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö. Lisäksi Koskisella on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ammattitutkinto alalle. 

Työtehtävään järjestämme sinulle kunnollisen työnopastuksen sekä perehdytyksen osaavien koskislaisten toteuttamana ja sitten pääsetkin jo työskentelemään itsenäisesti työkavereiden rinnalla.

Lisätietoja tehtävistä antavat prosessipäälliköt:

vanerin tuotanto:

Maria Ampuja 040 5728558

Marika Kärki 044 3389199

Saija Korpela 044 7594658

lastulevyn tuotanto:

Petri Kemppainen 040 7580911

Laita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Kannattaa olla nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisäksi lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi


Käymme hakemuksia läpi sekä haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                                                               www.koskisen.fi