fbpx

Ostaja, logistiikkapäällikkö (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme nyt asiakkaallemme Lahden Nastolaan ostajaaa, logistiikkapäällikköä vastaamaan tuotannossa tarvittavan materiaalin saatavuudesta, oikeasta hinta- ja laatutasosta sekä logistiikan hallinnasta.

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa materiaalin riittävyyden valvonta ja hallinta sekä järjestelmän ylläpito, raaka-aine- ja komponenttitilausten tekeminen, kustannustehokkaasta hankinnasta vastaaminen sekä varastoinnin, lähetys- ja vastaanottotoiminnan hallinta ja kehittäminen. Myös toimivan kumppaniverkoston ylläpitäminen ja toiminnan kehittäminen ovat olennainen osa työtehtäviä.  

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen tutkinto ja muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi tunnet erilaiset konepajan materiaalit ja valmistusmenetelmät. Tehtävässä menestyäksesi hallitset sopimus- ja hintaneuvottelutilanteet, osaat ratkaista erilaiset ongelmatilanteet ja tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä tietoteknisiä taitoja. Officen ohjelmien hallinnan lisäksi MS Dynamics 365 Business Centralin ja CAD:in käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän korkealuokkaisten tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen bonusjärjestelmineen sekä liikuntaedun. Käytössämme on modernit työvälineet ja toimintatavat sekä ison konsernin tuki. Samaan aikaan olemme ketterä ja reagointikykyinenatoimija.

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi  044 777 5103