fbpx

Lipunmyyjiä Messilään (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi kielitaitoisia, motivoituneita ja reipashenkisiä 
LIPUNMYYJIÄ 
osa-aikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Messilässä yhdistyvät upea historiallinen miljöö, loistavat rinteet, laadukas palvelu ja toimintatapa. Kymmenen rinteen ja lukuisien lumitapahtumien Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana! Tästä on hyvä jatkaa uuteen sesonkiin.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja harrastat itsekin lumilajeja? Kestääkö kuntosi kirpeitä talvikelejä? Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja osaat toimia joustavasti kaikissa tilanteissa? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa? Löytyyhän sinulta ajokortti?

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Lipunmyyjät työskentelevät tarvittaessa myös rinteillä. Katsomme eduksi hyvät asiakaspalvelu- ja rahankäsittelytaidot sekä kokemuksen lumilajeista. 

Henkilökuntaetuna kausikortti Messilään!

Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Lähetäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi.Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen p. 044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi ja Marja Koikkalainen p. 044 775102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Käsittelemme vain kotisivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.