fbpx

CNC-koneenkäyttäjä (Haku päättynyt)

Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.

 
Haemme CNC-KONEENKÄYTTÄJÄÄ
Korvenranta Oy:lle Järvelään
 
Etsimme reipasta ja motivoitunutta tekijää, jolla on ammattitaitoinen työote ja ennen kaikkea valmiutta uuden oppimiseen. Jos sinulla on ymmärrystä puuteollisuuden tuotantoprosesseista ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, koulutamme sinusta CNC-koneistajan. Tehtävä edellyttää tekijältä perustietämystä CNC-koneista sekä halua kehittyä alalla.
 
Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Jos kiinnostuit, täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi 
 
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.