fbpx

CNC-Koneistaja, vakituinen työsuhde

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Heimo

Etsimme asiakkaallemme Espooseen Specialvalimo J. Pap Oy:lle 

CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on sinun oikea asenne työntekoon!


Menestyt tässä tehtävässä hyvin mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen. Aikaisempi kokemus tehtävistä katsotaan eduksi. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät yhteistyötaidot.
Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat kappaleiden asetus kahteen CNC-työstökeskukseen, kiinnittimien asentaminen ja kappaleiden tarkastus. Muita tehtäviä ovat ajoittainen manuaalikoneistus sekä kappaleiden jälkikäsittely/viimeistely.

Työ on 2-vuorotyötä vuoroviikoin. Aamuvuoro on klo 06.00 - 14.00 ja iltavuoro 14.00 - 22.00.

KIINNOSTUITKO? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi