fbpx

Työnjohtaja, Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan.  Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien ja vuonna 2020 liikevaihtomme on noin 70milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 170 liha-alan ammattilaista.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin.

Meillä Tammisella liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni.

 

Tamminen

Etsimme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Vantaalle

TYÖNJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oletko sinä etsimämme työnjohtaja?

Olet työnjohtajana osa työnjohtotiimiä. Monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviisi kuuluu henkilöstöjohtamista, ja lihan leikkaamon ja pakkaamon johtamiseen tarvittavia töitä.

Toimit työtehtävässä tiiviissä yhteistyössä muiden tuotannon työnjohtajien ja tuotantojohdon kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle.

Olet innovatiivinen, innostunut, joustava ja sinulla on kyky toimia ryhmässä. Omaat taidot myös itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisuun. Seuraat vallitsevia alan trendejä ja ymmärrät sesonkien merkityksen tuotannossa. Uusien toteutettavissa olevien tuotannon kehittämisideoiden esittäminen on sinulle luontaista. IT-taitosi ovat vähintään perustasolla ja kommunikoit tarvittaessa myös englannin kielellä. Sujuva suomen kielen taito on edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa osaamista tai koulutustaustaa. Kokemus työnjohtotehtävistä katsotaan eduksi.

Lihatukku Harri Tamminen Oy:lla pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan yrityksen ja mahdollisesti koko liha-alan tulevaisuuteen. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Ole nopea - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy,  iisu.viinikainen@hpheimo.fi, 050 571 8760.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.