fbpx

Taloushallintoon vanhempainvapaansijainen (Haku päättynyt)

Varte-konserni on yksi Suomen merkittävimmistä perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä.

Varte-konserni on kokenut talonrakentaja ja asuntotuottaja. Emoyhtiö Varte Oy:n päätoimialueena on pääkaupunkiseutu. Tytäryhtiö Varte Lahti Oy:n toimialue käsittää Lahden talousalueen ja Keski-Uudenmaan kunnat. Varte Lappeenranta Oy:n toimialueena on Kaakkois-Suomi.

Vahvuutena on monipuolinen osaaminen. Varte-konserni on rakentanut monenlaisia hankkeita: asuinkerrostaloja, toimitiloja, korjausrakentamis- ja teollisuuskohteita sekä erityisosaamista vaativia julkisia rakennuksia, kuten kouluja ja päiväkoteja. 

Etsimme vahvassa kasvusuunnassa olevalle asiakkaallemme Lahteen tai Malmille

TALOUSHALLINTOON VANHEMPAINVAPAANSIJAISTA

huolehtimaan taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. 

Tehtäviin kuuluu mm. myyntilaskutusta sekä ostoreskontraa siihen liittyvine toimialan erityispiirteineen. Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja osaavaa henkilöä Varten taloushallinnon kasvavaan tiimiin. Työtä tulee pystyä tekemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus toimistotyöstä sekä kaupallinen koulutus ovat hyvä perusta oppia tehtäväkokonaisuus. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Työ on kokoaikatyötä ja henkilö palkataan suoraan Varte Oy:lle määräaikaiseen työsuhteeseen viimeistään lokakuussa. Työ on toimistotyötä ja työskennellä voi joko Lahden tai Malmin toimipisteessä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten pyydämme laittamaan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa pe 27.8.2021 ja 3.9.2021 klo 10-11 Vartelta Minnariitta Östman puh. 0400 454 671, minnariitta.ostman@varte.fi. Heimolta tehtävästä saa lisätietoja Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.