fbpx

Puuseppä, Pedro Oy (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakaallemme Pedro Oy:lle ammattitaitoista

PUUSEPPÄÄ 

monipuolisiin työtehtäviin huonekaluteollisuuteen Lahden alueelle. Työsuhde on aluksi määräaikainen 4kk Heimon kautta ja sen jälkeen siirryt Pedron omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta tuotannon puusepän töistä ja / tai alan koulutuksen. Olet reipas ja oma-aloitteinen työntekijä, joka hoitaa työnsä ripeästi, mutta huolellisesti. Tärkeintä on että omaat positiivisen asenteen, hyvän työmotivaation sekä olet joustava. Työhön voi kuulua myös kalusteasennukset, joten aikaisempi kokemus asennuksista katsotaan myös eduksi. 

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Ville Väkeväinen 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi