fbpx

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä (Haku päättynyt)

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy, Hollolan Sora Oy sekä Mikrobetoni Oy muodostavat yksityisen konsernin, joka valmistaa korkealuokkaisia erikoisbetonituotteita ja palvelee Suomen sekä lähialueiden rakentajia. Konserni työllistää yli 100 työntekijän lisäksi yhteistyöyrityksissä yli 120 henkilöä lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa. Liikevaihto on kasvusuuntainen ja 20 miljoonan euron raja on ylitetty.

Kyseessä on perheyritys, jossa toiminta pohjautuu rehelliseen yrittäjyyteen, turvallisuuteen ja laatuun luontoa kunnioittaen. Yrityksen arvoja toteuttaa pätevä, monitaitoinen ja innostunut organisaatio.

Etsimme vakavaraiselle ja kehittyvälle asiakasyrityksellemme Hollolaan

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

 toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen taloushallinnon kasvavaan tiimiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Tehtävässä vaaditaan kirjanpidon kokonaisuuden ymmärrystä ja hallintaa konserniympäristössä. Työtehtävät sisältävät mm. asiakaspalvelua, kuukausikirjanpitoa, sisäistä ja ulkoista laskentaa, tarvittaessa tuurausta reskontranhoidosta, palkanlaskennasta ja laskutuksesta.

Vahvuudeksi tehtävässä katsotaan kokemusta konserni tilinpäätöksistä sekä toiminnan kehittämisestä. Olethan numerotarkka, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen kirjanpidon ammattilainen, jolla on hyvät tiimityötaidot, paineensietokykyä ja joustavuutta. Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin, jossa  töitä tehdään hyvässä hengessä tarjoten uuteen tehtävään kunnon perehdytyksen sekä monipuoliset henkilöstöedut.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi, puh. 044 777 5102.