fbpx

Kiinteistöpäällikkö (Haku päättynyt)


k

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 


KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ


Kuusakoski Oy:lle vastaamaan kiinteistöjen hallinnasta, niiden kunnossapidon kehittämisestä ja uudistamisesta. Yrityksellämme on hallinnassa kiinteistöjä 20 paikkakunnalla.

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu Kuusakoski Oy:n kiinteistöihin liittyvät tehtävät, kuten PTS-suunnitelmat, kiinteistöjen tekninen hallinnointi, budjetointi ja aikataulutus.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssä onnistuminen edellyttää systemaattista työskentelytapaa, kokemusta ostotehtävistä ja teknistä ymmärrystä kiinteistöistä ja niiden hoidosta. Pidät aktiivisesti yhteyttä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Hoidat tehtävää itsenäisesti ja teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Kiinteistöpuolen projekteissa on tärkeää ymmärtää kiinteistöjen kustannustehokas ylläpito sekä niiden arvon säilyttäminen. Tehtäväkenttä sisältää työt kustannuslaskelmista ostoihin ja projektinvalvontaan.

Sinulla on hyvät valmiudet kehittää toimintoja ja prosesseja.

Koulutuspohjana sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kiinteistöalan tutkinto.
Kielitaito suomi, englanti ja ruotsi eduksi.

Hallitset perusjärjestelmät, kuten Office-ohjelmistot sekä sinulla on kokemusta ja osaamista ERP- ohjelmien käyttämisestä. Hakija voi esittää toivomuksen työpisteen sijainnista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Lisätietoa tehtävästä saat Lasse Leinoselta 27.08. klo 14.00-15.00 ja 30.08. 10.00-11.00 alkaen puh. 020 781 7744 tai lasse.leinonen@kuusakoski.com. Henkilöstöpalvelu Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. Pyydämme lähettämään hakemukset liitteineen 09.09.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.