fbpx

Myyntihenkinen asiakaspalvelija (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Tampereen keskustaan

MYYNTIHENKISTÄ ASIAKASPALVELIJAA

huolehtimaan toimiston monipuolista tehtävistä ja yllättävistäkin tilanteista.

Etsimme yhteistyökykyistä ja reipasta henkilöä, joka pystyy aloittamaan työt heti. Pystythän tekemään työtä itsenäisesti että tiimissä. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja myynnillinen asenne sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus toimistotyöstä tai kaupallinen koulutus ovat hyvä perusta. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Juuri oikean henkilön löydyttyä palkkaamme hänet suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Joten laitathan hakemusta saman tien tulemaan osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Mikko Heino, 044 777 5105, mikko.heino@hpheimo.fi.