fbpx

Kokoonpanijoita (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Tampereelle asiakasyrityksellemme metalliteollisuuteen tarkkoja ja ahkeria 

kokoonpanijoita

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätön. 

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen, ammattitaitoisen työyhteistön tuen sekä kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä.

Työsuhde on vakituinen. Kyseessä on kaksivuorotyö.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa täyttämällä hakulomakkeen työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta saat Mikko Heinolta, puh. 044 777 5105 mikko.heino@hpheimo.fi