fbpx

Grillityöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkallemme Burger Mafialle 

GRILLITYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, asiakastilojen siisteydestä huolehtimista sekä myytävien tuotteiden valmistusta. Toivomme sinulta itseohjautuvaa työotetta ja positiivista asiakaspalveluasennetta! Aikaisempi kokemus työskentelystä pikaruokaravintolassa luetaan eduksi mutta ei ole välttämätön.

Odotamme sinulta:
- hygieniapassia
- reipasta asennetta ja kykyä toimia kiireessä
- hyvää suomen kielen taitoaHaemme työntekijöitä sekä kokoaikaisiin että osa-aikaisiin työtehtäviin. Työvuorot sijoittuvat kello 09-01:00 välille.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille.  Mikäli kiinnostuit täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.