fbpx

Siivoustyötä tarjolla (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme San Siivous Oy:lle

PORRAS- JA TOIMITILASIIVOOJIA

Tässä erinomainen työtilaisuus esimerkiksi välivuotta viettävälle opiskelijalle. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita vaan reipas ja työtä pelkäämätön asenne ratkaisee!


Hakemamme henkilö:

  • on luotettava ja oma-aloitteinen
  • haluaa tehdä työnsä hyvin ja olla ylpeä työnsä jäljestä
  • on fyysisesti hyvässä kunnossa
  • on suomen kielen taitoinen

Toivomme, että sinulla on ajokortti sillä kohteita on ympäri Lahtea.  Työt voi aloittaa vaikka heti ja tarjolla on niin osa-aikaista työtä kuin täysiä päiviä.

Työ alkaa määräaikaisella vuokratyösuhteella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoille. Mikäli kiinnostuit laita rohkeasti hakemusta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana.
Täytäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Elina Kokkonen,  044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.