fbpx

Kädentaitoinen tuotannon osaaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen osaavaa ja hyvät kädentaidot omaavaa TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin tuotannon tehtäviin.

Olethan tarkka käsistäsi, nopea liikkeinen ja omaat hyvän teknisen osaamisen. Arvostamme tiimipeluria, joka kykenee myös toimimaan myös itsenäisesti. Erityisesti haluamme löytää henkilön, jolla on työhön hyvä asenne ja hyvä motivaatio työtä kohtaan. Tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden pakkaamista ja lähettämistä.

Työ on päivätyötä ja pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa hyvässä työporukassa.

Työsuhde on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen ja työsuhde voi muuttua mahdollisesti toistaiseksi voimassaolevaksi. Mikäli kiinnostuit paikasta niin lähetäthän hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Ville Väkeväinen, puh. 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi