fbpx

Tarjoilijoita catering-tilaisuuksiin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö -palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita tarjoilijoita catering-tilaisuuksiin pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Tilaisuudet vaihtelevat isoista hääjuhlista juhlaviin banketteihin. Tehtäviin kuuluu muun muassa lautas- ja buffettarjoilua, blokkausta sekä baarityöskentelyä. Oletko tehokas, ripeä, sekä joustava? Onhan sinulla auto käytettävissäsi?

Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä ja sinulla on iloinen sekä pirteä asenne. Työotteesi on itseohjautuva ja asiakaspalveluhenkinen. Toimit tehokkaasti myös satunnaisen kiireen keskellä ja haluat luoda osaltasi hyvää asiakaspalvelu- ja tiimihenkeä. Kokemus vastaavista tehtävistä ja hygieniapassi ovat eduksesi. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, muiden kielien osaaminen katsotaan eduksi.


Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo, puhelin 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi