fbpx

Varastotyöntekijöitä kesätöihin (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaillemme Lahteen 

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

eri pituisiin työsuhteisiin

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden keräilyä ja hyllytystä. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli omaat reippaan asenteen ja nautit vaihtelevista työtehtävistä. Työskentelet itseohjautuvasti ja  tehokkaasti, trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työsuhteiden pituudet vaihtelevat muutaman päivän keikoista pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Työt edellyttävät oman auton käyttömahdollisuutta sillä, julkinen liikenne kulkee työkohteisiin huonosti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa  Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi