fbpx

Leipomotyöntekijä (Haku päättynyt)

Haemme lahtelaiselle asiakasyrityksellemme 

LEIPOMOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviin kuuluu leipomotuotteiden pakkaaminen, lähettäminen sekä osaamisen mukaan muut leipomon työtehtävät. Tehtävän suorittaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisevat. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. 

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on 

- Pitkäjänteisyyttä ja hyvä fyysinen kunto 

- Itseohjautuva työote

- Sujuva suomen kielen taito
- Oman auton käyttö katsotaan eduksi sillä kaikkiin työvuoroihin ei pääse julkisilla kulkuyhteyksillä

Työvuorot ajoittuvat ma - la klo 6 - 24 välille. Tarjolla on sekä lyhyitä keikkatöitä, että pidempi aikaisia määräaikaisuuksia.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Henkilöstöpalvelu Heimolta Ville Väkeväinen puh. 044 777 5103 ja Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.