fbpx

Toimistoassistentti hautaustoimistoon (Haku päättynyt) Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu on palvellut asiakkaitaan 35 vuoden ajan ollen mukana ihmisen elämänkaaren aikana iloissa ja suruissa. 


Haemme asiakkaallemme Sipoon Kukka- ja Hautauspalvelu P. Borg & Co Oy:lle 

Toimistoassistenttia hautaustoimistoon

vakituiseen työsuhteeseen


Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu - ja yleiset toimistotehtävät. Pidät huolta toimiston viihtyvyydestä ja toimivuudesta reippaalla otteella - sinulla on myös mahdollisuus osallistua markkinointiin (SOME, www-sivut). Työtehtävässä saat mahdollisuuden myös kukkien sidontatyöhön.

Työ sijoittuu Sipoon ja Porvoon toimipisteisiin. Työsi on jonkin verran liikkuvaa toimipisteiden välillä joten oma auto katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa. Palkka 1 800€ - 2 000€/kk, sopimuksen mukaan.

Olet oma-aloitteinen ja ahkera tekijä. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Kukkien sidontataito katsotaan eduksi.

Olet itsenäinen tekijä ja ammattitaitosi näkyy myös asiakkaiden herkkienkin elämäntilanteiden ammattimaisena hoitamisena. Olet joustava, luotettava ja korrekti. Sinulta luonnistuu yhteistyö erilaisten yhteistyötahojen kanssa ja löydät sujuvasti ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa. 

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan ammattilaiseksi hyvällä ja ainutlaatuisella perehdytyksellä.

 

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. 

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi