fbpx

Asiakaspalveluhenkinen toimistotyöntekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lahden keskustaan

ASIAKASPALVELVELUHENKISTÄ TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ

huolehtimaan toimiston monipuolista tehtävistä.

Tehtäviin kuuluu mm. laskutus, reskontra, asiakakaspalvelu ja muut back-office tehtävät. Etsimme sosiaalista, yhteistyökykyistä ja osaavaa henkilöä, joka voi aloittaa työt pikaisella aikataululla. Olethan tiimityötaitoinen, mutta pystyt myös itsenäiseen työhön. Etsimällämme henkilöllä on positiivinen ja joustava asenne sekä halu oppia uutta. Aiempi työkokemus toimistotyöstä ja kaupallinen koulutus luovat tehtävän hoitoon hyvän perustan. Työssä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja sekä uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Loppuvuoden kyseessä osa-aikatyö, jota on noin kaksi päivää viikossa, ensi vuonna töitä voi olla enemmänkin. Työajat/päivät on sovittavissa toimiston aukioloajan mukaan.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Joten laitathan hakemusta saman tien tulemaan osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.