fbpx

Myyntiedustaja, WL-Done Oy (Haku päättynyt)

WL-Done Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen tekniseen ympäristöhuoltoon erikoistunut palveluyritys, joka on ympäristönhoidon sekä jätehuollon asiantuntija.

Vastaamme asiakkaidemme koko jätehuollon elinkaaresta, aina tuotteen valmistamisesta ja toimittamisesta laitteen asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon saakka. Huollamme ja korjaamme kaikkien eri valmistajien valmistamia teknisiä jätehuoltolaitteita.

WL-Done.jpeg.png

Etsimme asiakkaallemme WL-Done Oy:lle menestyshaluista

MYYNTIEDUSTAJAA

Vakituiseen työsuhteeseen

Vahvistamaan asiakasyrityksen kenttämyyntiä. Asuinpaikkakuntasi voi olla Turku tai Jyväskylä. Myyntiedustajan tehtävässä vastaat uusien asiakkuuksien hankkimisesta ja niiden laadukkaasta ylläpidosta.

Työnkuvassa pidät yllä hyviä asiakassuhteita, luot uusia kontakteja ja varmistat myynnin kehittymisen suunnitelmien mukaisesti. Olet avainasemassa rakentamassa yrityksen kasvua, menestystä ja näkyvyyttä. Olet uusien, sekä vanhojen asiakkaiden luottohenkilö ja osaat tarjota heille aina parhaat ja laadukkaimmat ratkaisut. Työ on liikkuvaa, joten B-ajokortti on välttämätön.

Tueksesi saat koko loistavan ja energisen organisaation. Työt alkavat elo/syyskuun aikana.

Etsimme henkilö?

Olet energinen, ulospäinsuuntautunut, myyntityötä rakastava henkilö, jolla on tervettä ”nälkää” hyviin myyntisuorituksiin. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut konkari, sillä asenne ratkaisee.

Eduksi katsomme:

  • aiemmat näytöt tuloksellisesta myyntityöstä
  • työkokemus ympäristöhuollon tai jätealan parista
  • kaupallinen tai tekninen koulutus

Tarjoamme sinulle:

  • näköalapaikan alan huipulta
  • kilpailukykyisen palkkausmallin ja autoedun

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi