fbpx

Asiakaspalveluhenkilö (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Compilator Ab:lle ammattitaitoista

 

Asiakaspalveluhenkilöä

 

Compilator Ab on rengasliiketoiminnan IT-järjestelmiin erikoistunut yritys. Asiakaspalvelumme tehtävänä tukea ja auttaa asiakasyrityksiämme ohjelmistojemme käytössä.

Tehtävässä menestyäksesi olet asiakaspalveluhenkinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat kyvyn etsiä tietoa eri lähteistä.  

Monipuolinen työnkuva pitää sisällään asiakaspalvelua puhelimessa ja sähköisissä palvelukanavissa. Ohjelmistotuen lisäksi työ sisältää asiakkaille järjestettäviä koulutustapahtumia, pienimuotoisia laiteasennuksia ja tilausten käsittelyä. Tehtävän suorittaminen edellyttää perustietoja windows-ohjelmistojen käytöstä ja taloushallinnosta.

Asiakkaiden ja yrityksen sisäisissä tehtävissä työskentelemme sujuvasti vaihdellen suomen, englannin ja ruotsin kielen välillä. Työtehtävään kuuluu olennaisena osana ruotsinkielisten asiakkaiden kanssa tapahtuva suullinen ja kirjallinen viestintä. Toimistomme sijaitsee Lahdessa – mutta suosimme myös paljon etätyöskentelyä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan yrityksessä, jossa työntekijöille annetaan tilaa kehittyä ja olla mukana jatkuvasti laajenevassa toiminnassa.  Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.