fbpx

Autoasentaja, Mekonomen (S-Autohuolto Oy) (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko työskennellä Pohjoismaiden suurimmassa korjaamoketjussa? Mekonomen on Pohjoismaiden suurin autokorjaamo-, varaosa-, ja tarvikeketju, joka kasvaa voimakkaasti koko Suomen alueella ja toimii nyt jo yli 50 paikkakunnalla. S-Autohuolto Oy on osa Mekonomen autohuoltoketjua. 

Etsimme asiakkaallemme Mekonomen Autohuolto Pitäjänmäki ja Ilola ammattitaitoisia autoasentajia molempiin pisteisiin, vakituisiin työsuhteisiin.

Hakijalta edellytämme:

  • Alan koulutusta.
  • Alan työkokemusta.
  • Luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja kasvavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Ei haittaa, vaikka olisit ammattilainen
pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, asiakasyritys pystyy tarjoamaan teille asunnon tarvittaessa, mikäli liityt joukkueeseemme esimerkiksi toiselta paikkakunnalta.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja olet hakemamme ammattilainen, ota yhteyttä.

Palkkaamme heti, kun sopiva henkilö löytyy. Tervetuloa voittajajoukkueeseen!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi