fbpx

Elintarviketyöntekijä Lihatukku Harri Tamminen Oy (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan.  Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien ja vuonna 2020 liikevaihtomme on noin 70milj. euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 170 liha-alan ammattilaista.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen, niin kuluttajapakatuista ja palvelutiskeiltäkin kuin myös HoReCa puoleltakin.

Meillä Tammisella liha ei ole teollinen massaelintarvike, vaan laaturuokaa, jota täytyy käsitellä arvonsa mukaan ja käsityöpainotteisesti. Liha on loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava hieno raaka-aine, ja onnistuneiden makuelämysten luominen on vain mielikuvituksesta kiinni.

Lihatukku Harri Tamminen Oy – Fastfood & Ravintola Helsinki

Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Espoon Juvanmalmille

ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella. 
Haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Sujuva suomenkielentaito on edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Aikaisempi kokemus liha-alalta katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikainen päivätyö (klo 9 - 17). Palkkaus liha-alan TES:n mukainen. Työskentelyolosuhteet ovat viileät (+5 astetta) ja työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa laadukkaiden tuotteiden parissa. Tarjoamme sinulle haasteita sekä mahdollisuuksia kehittymiseen, niin työrintamalla kuin ihmisenäkin. 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, iisu.viinikainen@hpheimo.fi 


Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.