fbpx

Tuotantotyöntekijä keskiraskaaseen kokoonpanoon (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme metalliteollisuuden asiakkaallemme Orimattilaan 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ 

keskiraskaaseen kokoonpanoon sesonkityöhön. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä kesäkuun alkupuoliskolla koulutusjaksolla. Koulutusjakson pituus on n. 2 viikkoa, jonka jälkeen työsuhde jatkuu määräaikaisena sesonkityönä elokuulle.

Työtehtävät liittyvät laitteiden käsikokoonpanoon. Odotamme sinulta aktiivista ja ahkeraa työotetta sekä motivoitunutta asennetta työntekoon. Olethan huolellinen, tarkka ja ripeä sekä näppärä sorminen. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.