fbpx

Projektipäällikkö tai projekti-insinööri (Haku päättynyt)


Pronor Control Oy on perustettu 2005 palvelemaan asiakkaita sahojen ja lajittelulaitosten sähkö- ja automaatiotoimituksissa. Joulukuussa 2020 Pronor Control laajensi liiketoiminta-aluettaan myös sahalaitoksien mekaanisten laitteiden laite- ja projektitoimittajaksi. Käytössämme on laitetoimituksissa ja suunnittelussa sahalaitteista pitkän kokemuksen omaava henkilökunta automaatio- ja sähköpuolella, sekä mekaanisella puolella. Toimitamme laitteita sahateollisuudelle räätälöitynä erikoiskohteeseen osa- tai kokonaistoimituksena, mutta tarjoamme myös isompia laite- ja laitoskokonaisuuksia avaimet käteen-periaatteella.
 
Laitetoimituksemme ovat pääosin sahateollisuudessa tuttuja ratkaisuja, mutta kehitämme myös uusia ja vanhoja innovaatioita, sekä laitteita. Tuotekehitys ja uusien laitteiden luonti on meille kutsumus ja kunnia-asia. Asiakkaamme luottavat tähän ja haluamme panostaa kehittämiseen tulevaisuudessa lisää.
 
Työyhteisönä olemme pieni, joukkuehenkinen yksikkö. Pidämme hyvää yhteistyöhenkeä yllä, motivoimme ja kannustamme koko joukkuetta ja siihen kuuluvia yksilöitä.
 
Palvelemme asiakaslähtöisesti ja pyrimme toimittamaan laitteemme tyytyväisyystakuulla, se on kestävin käyntikortti tulevaisuudelle. Asiakas on meille tärkein, mutta tiedostamme että joukkueemme solut ovat kaikki yhtä tärkeitä. Siksi panostamme hyvinvointiin ja motivointiin, koska uskomme että hyvillä eväillä varustettu joukkue palvelee asiakasta parhaiten.
 

Toimenkuva:

Etsimme projektipäällikköä/projekti-insinööriä kasvaville markkinoillemme. Meillä projektipäällikön toimi on laaja, osallistut laitetoimituksissa tarjouksista, myynnistä, projektinhoidon kautta aina suunnitteluun ja dokumentointiin saakka. Projektipäällikkö tuntee sahalaitosprosessin, sekä toimitettavien laitteiden toiminnallisuuden osana sahalaitosprosesseja. Toimit projektissa asiakasrajapinnassa alusta loppuun yhdessä sähkö/automaatio osaajien kanssa. Vastaat projektin toimitusaikataulusta, kustannuksista, laitetoimivuudesta ja loppuasiakkaan tyytyväisyydestä. Mainitut tehtävänkuvat kehittävät kokonaisosaamista kokonaisvaltaisen projektihoidon osalta.

Tehtävänkuvat:
- Teknisten ratkaisujen valitsija tarjousvaiheessa
- Layoutit
- Tarjouslaskenta
- Projektinhoito
- Pääsuunnittelu
- Suunnittelu
- Valmistusvalvonta
- Asennusvalvonta
- Käyttöönotto
- Dokumentointi
 
 
 
Toivomamme ominaisuudet:

Emme vaadi, toivomme. Ja tällä me haemme sitä, että joukkueeseemme haluavalla henkilöllä on aito halu menestyä yksilönä ja osana joukkuetta tiimissämme.
Olet vastuuntuntoinen osa joukkuetta ja osaat myös toimia itsenäisesti osana joukkuetta. Kannat vastuuta tekemistäsi töistä ja valinnoista, meillä ei ole epäonnistujia.
Vastuu jaetaan kollektiivisesti, kuten menestyskin. Joukkueena voitetaan, mutta kultaisiakin kypäriä saattaa olla jaossa. Sinulla on aito halu täyttää toivomamme sektorit ja kehittyä rautaiseksi saha-alan osaajaksi sahalaitetuntemuksen ja -prosessien osalta. Toimenkuva vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuutta, sekä kohdentumista mutteritasolle. Osaat ratkaista ongelmia ja siedät painetta. Haemme siis kameleonttia.
Sen takaamme, ettei työ ole joka päivä kuin "tavallinen päivä" toimistolla.

- Joustavuus
- Innovaatiohaluinen
- Teknistä pelisilmää laitetuntemuksen osalta
- Ihmissuhdetaidot ja joukkuehenkisyys
- Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Asiakaspalvelija
- Terve vastuuntuntoisuus

Osaaminen:

Luemme eduksi seuraavat osaamisalueet:
- Suunnittelukokemus
- Konepajakokemus
- Sahatyöntekijän kokemus
- Vertex G4/Flow
- Microsoft Office
- Ruotsin ja venäjän kielen taito
- Koneinsinööri tai -Di
- Työkokemusta 1 vuosi laitesuunnittelusta tai vastaavasta toimihenkilötoimesta


Tarjoamme:

Tarjoamme hyvähenkisen joukkueilmapiirin pienessä työyhteisössä, jossa jokaisella solulla on mahdollisuus vaikuttaa ja saada tulla kuulluksi. Tuemme, kannustamme ja motivoimme. Haluamme, että sinä haluaisit joka aamu tulla meidän kanssamme tänne.

- Hyvähenkisen ja motivoivan joukkueen työyhteisönä
- Joustavuutta
- Kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kehittymisen mukaan.
- Näköalapaikan sahalaitetoimisten projektipäällikkönä
- Hyvät työsuhde-edut

Vaikka toivomamme osaaminen toimenkuvan tai osaamisalueen osalta ei olisi täysin hallussa, mutta on aito halu kehittyä noille sektoreille, niin laita ihmeessä hakemus sisään.


Me katsomme tulevaan ja panostamme jatkuvaan kehitykseen, jolloin opittavaakin on suotavaakin olla vielä jäljellä. Voit olla vähäisen kokemuksen omaava, tai kokenut konkari.

Tulevaisuuden ja kokonaiskuvan hallinta on meille tärkeä, joten rohkene ihmeessä tuoda itsesi julki. Muuten emme tiedä, että se olet sinä kenet me haluamme joukkoomme. Laita hakemusta tulemaan alla oleva linkin kautta ja jos kysyttävää, niin ota yhteyttä Heimoon Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi