fbpx

Lean-projektin jalkauttaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen teollisuusalan yritykseen

LEAN-PROJEKTIN JALKAUTTAJAA 

Työtehtäviisi kuuluvat Lean-projektin jalkauttaminen valmistavaan rakennustuoteteollisuuteen, ohjeistukset ja henkilökunnan koulutukset työpisteittäin sekä raportointi.  Työn kulmakiviä ovat lisäksi aikataulujen ylläpito, laadun ja tuottavuuden valvonta sekä työturvallisuudesta ja toiminnan kehittämisestä huolehtiminen. 

Etsimämme henkilö on yhteistyö- ja organisointikykyinen. Lisäksi edellytämme kokemusta rakennustuoteteollisuuden tai vastaavan suorittavasta työstä. 

Työ alkaa projektina, mutta voi jatkua mahdollisuuksien mukaan toistaiseksi voimassaolevana työsuhteena.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemuksesi meille ja vastaa videohaastatteluun mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa, Marja Koikkalainen, 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi