fbpx

Toimistotyöntekijä, Lahden Lasipalvelu Oy (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Lahden Lasipalvelu Oy on vuonna 1975 perustettu perheyhtiö. Kattavien ja korkealuokkaisten lasituspalvelujen lisäksi yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat peilit, säilytysjärjestelmät sekä liuku- ja saunanovet. Tuotteet toimitetaan asiakkaille Lahden Saksalassa sijaitsevalta tehtaalta. 

Etsimme asiakkaallemme Lahden Lasipalvelulle osaavaa ja motivoitunutta 

toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. 

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten laskutus, tarjousten ja tilausten teko, asiakaspalvelu ja puhelinvaihteen hoitaminen. Työt alkavat ensi viikon torstaina (27.5.2021). Työsuhde on aluksi neljän kuukauden määräaikainen vuokratyösuhde. Tämän jälkeen työntekijä siirtyy vakituiseen työsuhteeseen Lahden Lasipalvelulle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Olet työotteeltasi reipas, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, kyky tarttua toimeen etkä pelkää haasteita. 

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimosta antaa Ville Väkeväinen, 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi