fbpx

Laaduntarkkailija (Haku päättynyt)

Haemme Teknoware Oy:lle Lahteen

AOI-konenäkölaitteen operaattoria

Työnkuva pitää sisällään laaduntarkkailua ja komponenttien juottamista.

Tehtävän suorittaminen edellyttää huolellisuutta, rauhallisuutta, silmän ja käden yhteistyötä, tehokasta työotetta sekä hyvää motivaatiota. Aikaisempaa kokemusta elektroniikka-alalta ei vaadita, sillä juotoskoulutus sekä IPC-610 standardiin tutustuminen tarjotaan. 

Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.  Hyvällä tekijällä on mahdollisuus kehittyä AOI-koneen ohjelmoitsijaksi taitojen kehittyessä. 

Työt alkavat kahden kuukauden jaksolla päivätyönä käsikokoonpanossa, jonka jälkeen koulutetaan AOI-koneen käyttöön. AOI-koneen operaattorin työ on kaksivuorotyö, myös valmiutta kolmivuorotyöhön edellytetään.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun, mahdollisesti pitempäänkin. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.