fbpx

Rakentamisen ja remontoinnin myyjä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN MYYJÄÄ pitkäkestoiseen työsuhteeseen

Etsimällämme henkilöllä on jo useamman vuoden kokemus työskentelystä rautakaupassa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa aktiivinen myynti työ, kassatyöskentely, kuormien purku ja muut varaston työt. 

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä sekä hyvää tuotetuntemusta työvälineistä ja rakennustarvikkeista. Toivomme, että pystyt työskentelemään kaikkina liikkeen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa, sillä töihin ei pääse julkisilla.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Kokkonen , Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5100, elina.kokkonen@hpheimo.fi