fbpx

Palkanlaskija, Heikki Saarinen Ky (Haku päättynyt)

Heikki Saarinen Ky valmistaa ja jälleenmyy kattopeltejä, sileää peltiä sekä vesilistoja mittatilaustyönä suoraan asiakkailleen. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös Nesco-kattoturvatuotteet sekä vesikourut. Varastossa myös laaja valikoima työkaluja ja kiinnitystarvikkeita ammattikäyttöön.

Etsimme asiakkaallemme Heikki Saarinen Ky:lle Orimattilaan 

PALKANLASKIJAA JA TOIMISTON MONIOSAAJA

hoitamaan yrityksen palkanlaskennan ja muut toimiston monipuoliset rutiinit. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja alalle soveltuva koulutus. Tehtäviin kuuluvat mm. palkanlaskenta, laskutus, osto- ja myyntireskontra ja kirjanpidon alustavat tehtävät sekä raportointi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja sekä Excelin hallintaa, ymmärrys rakennusalasta katsotaan eduksi.  

Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olethan tiimipelaaja, joka kykenee omatoimiseen ja itsenäiseen työhön perheyrityksen kiirepaineen alla. 

Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen, työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.


Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen 
p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.