fbpx

Tuotantotyöntekijöitä puualalle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeen alueelle


PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN TYÖNTEKIJÖITÄ

Voit olla uran alussa oleva tai jo alan ammattilainen, jolla on käytännön kokemusta CNC-koneen käytöstä, höylältä tai jälkikäsittelystä. 

Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus puusepänteollisuudesta ja alan koulutus, mutta tärkein ominaisuus on kuitenkin hyvät kädentaidot ja halu oppia uutta.  

Odotamme, että sinulta halua ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja kokemusta myös omin käsin tekemisestä. Tarjolla on niin toistaiseksi voimassaolevia työsuhteita kuin kesätöitäkin.

Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi