fbpx

Kesätöihin puusepänteollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

KESÄTÖIHIN PUUSEPÄNTEOLLISUUTEEN TYÖNTEKIJÖITÄ


Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Tule mukaan kesäksi tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. Työ on kaksivuorotyötä toukokuun lopusta heinäkuun loppuun. Tehtävässä pärjäät, kun omaat sorminäppäryyttä, oikean asenteen ja motivaation sekä aitoa kiinnostusta puualaan. 

Eduksi katsotaan, jos on aikaisempaa työkokemusta puusepän teollisuudesta ja alan koulutus. 

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä.

Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi