fbpx

Rakennusapulainen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme reippaita ja ripeitä APUTYÖNTEKIJÖITÄ rakennusalan asiakasyrityksellemme projektiin. 

Työhön kuuluu apulaisen työtehtäviä kuten piikkaus, kantamiset, purkamiset ja pienimuotoiset rakennustyöt Lahdessa. 

Hakemamme henkilö on työotteeltaan ahkera, täsmällinen, huolellinen ja omaa on hyvät yhteistyötaidot. Koulutus ei apulaisen tehtäviin ole välttämätön, mutta sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta rakennusalalta ja työkalut pysyvät käsissäsi. Ennenkaikkea odotamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uutta sekä itseohjautuvuutta. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa. 

Työt alkavat nopealla aikataululla!

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Marja Koikkalainen. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi ja  Ville Väkeväinen, 044 777 5103 ville.vakevainen@hpheimo.fi