fbpx

Taloushallinon osaaja, Eliko Oy (Haku päättynyt)

 Loog.jpg.png

 

Eliko Oy on vuonna 1991 perustettu auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto, jonka asiakaskunta koostuu pääosin mikro- ja pienyrityksistä. Monipuolista palveluamme tukevat toimivat prosessit ja sähköiset järjestelmät.  Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Tietäjäntie 2, Espoossa (Spectrin vieressä).

Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 7 taloushallinnon ammattilaista. Eliko toimii lisäksi osana Pluscom konsernia. www.pluscom.fi

Haemme asiakkaallemme Eliko Oy:lle TALOUSHALLINNON OSAAJAA

Toimenkuvaasi sisältyy asiakasyritysten taloushallinto (pääasiassa mikroyrityksien), neuvonta, palkanlaskenta ja reskontranhoito (tuuraus). Monipuolinen toimenkuva mahdollistaa Sinulle erikoistumisen toivomallasi osaamisalueella.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen, mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön.

Sinulla on jo kokemusta taloushallinnon tehtävistä mielellään tilitoimistosta. Sinulla on hyvä taloushallinnon peruskoulutus ja haluat myös kehittää itseäsi edelleen ammatillisesti. Tunnet sähköisiä järjestelmiä; meillä on käytössämme Procountor ja Procountorin tallennustyökalu.

Arvostamme kykyä toimia rakentavasti osana tiimiä. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Haluat palvella asiakkaitasi hyvin ja vastuuntuntoisesti. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, koska teemme lähes 100% etätyötä. PHT ja tai KLT tutkinto luetaan eduksesi.

Tarjoamme osaavalle henkilölle ammattilaisten tuen ja kilpailukykyisen palkan. Bonuksena saat mukavan työyhteisön, viihtyisän toimitilan, jossa Sinulla on oma huone, joustavat työajat ja mahdollisuuden kouluttautua. Lisäksi tarjoamme kattavan työterveys huollon, loma osakkeen käytön, virikesetelit sekä lämpimän autohallipaikan.

Tule työskentelemään kanssamme ilolla ja intohimolla! Katso esittelyvideo Eliko osoitteessa https://eliko.fi/esittely/

https://drive.google.com/file/d/1YalARV8GYYFYLknuRDUKWzpkH1SAKXF7/view

Tutustu yritykseemme sivuillamme www.eliko.fi

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi