fbpx

Työnjohtaja, Kuusakoski Oy (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.
Haemme Kuusakoski Oy:lle Seutulan palvelupisteeseen tuotannon

TYÖNJOHTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Tehtävässäsi toimit materiaalin vastaanoton esimiehenä ja vastaat saapuvan ja lähtevän materiaalin laadunvarmistuksesta ja päivittäisestä työnohjauksesta. Vastaat myös QEHS-asioiden käytännön toteuttamisesta oman vastuualueen osalta.  Teet tiivistä yhteistyötä asiakaspäälliköiden, urakoitsijoiden ja materiaalin käsittelijöiden sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tietojärjestelmien käyttö on osa päivittäistä työtäsi.Edellytykset:

- kokemus työnjohtotehtävistä

- perusmetallien ja kierrätysmateriaalien tuntemus

- tietojärjestelmien käyttötaito

Työssä menestyminen edellyttää myös englannin kielen taitoa.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ja joustava. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 tuntia / viikko ja työaika sijoittuu klo 7 - 17 välille. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön kiertotalouden parissa.

 

Työllistyt suoraan Kuusakoski Oy:lle.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy. Olethan nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy,  iisu.viinikainen@hpheimo.fi

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.