fbpx

CNC-koneenkäyttäjä viikonlopputöihin (Haku päättynyt)

Korvenranta on luotettava, reilu ja joustava puutyöstön ammattilainen. Vuosien kokemus ja ammattitaito mahdollistavat läpinäkyvän toimintamme. Tämä näkyy niin asiakaskokemuksessa kuin viestinnässä ja markkinoinnissa. Olemme puusepäntyön kokeneita ammattilaisia. Siksi asiakkaamme tietävät saavansa kaikissa tilanteissa kestäviä ja korkealaatuisia tuotteita.

 
Haemme CNC-KONEENKÄYTTÄJIÄ viikonloppu töihin
 
Etsimme 2 -3 reipasta ja motivoitunutta tekijää, joilla on ammattitaitoinen työote ja ennen kaikkea valmiutta uuden oppimiseen. Jos sinulla on ymmärrystä puuteollisuuden tuotantoprosesseista ja kokonaisuuksien hahmottamiskykyä, koulutamme sinusta CNC-koneistajan. Tehtävä edellyttää tekijältä perustietämystä CNC-koneista sekä halua kehittyä alalla.
 
Työ on viikonlopputyötä ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Työajat on joustavia ja niistä voidaan sopia. Tunteja tulee pe-su välillä n.26-30 tuntia, sopimuksen mukaan.
Työt alkavat kesäkuun aikana ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Sami Kallinen, 0400 138 888, sami.kallinen@hpheimo.fi.
 
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.