fbpx

Rakennustyöntekijä

(haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme reipasta ja ripeää rakennusalan työntekijöitä asiakasyrityksellemme eri projekteihin vuodelle 2024.

Työhön kuuluu rakennusmiehen työtehtävät sekä myös avustavat työtehtävät, kuten tavaroiden nouto ja kantaminen sekä yleisesti työmaalla avustaminen. Työt sijäitsevät Päijät-Hämeen alueella. Pääkaupunkiseutukaan ei ole pois suljettu. 

Hakemamme henkilö on työotteeltaan ahkera, täsmällinen, huolellinen ja omaa on hyvät yhteistyötaidot. Koulutus ei tehtäviin ole välttämätön, mutta aikaisempi kokemus rakennusalalta on eduksi sekä rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea odotamme motivoitunutta asennetta, halua oppia uutta sekä itseohjautuvuutta.

Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja mielellään myös auto käytettävissä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työnkijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi