fbpx

Sähköasentaja teollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Salpakankaalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen 

SÄHKÖASENTAJAA IV-laitteiden sähköasennuksiin. 

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sähköalan tutkinto, sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi ja itsenäisesti huolellisuutta unohtamatta. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätön, sillä tässä tehtävässä oikea asenne ratkaisee!

Työt alkavat mahdollisimman pian ja ovat päivätyötä. Töitä on alustavasti 3-4 kuukaudeksi, projektien mukaan.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Elina Kokkonen puh, 044 777 5100 elina.kokkonen@hpheimo.fi