fbpx

Alumiinirakenteiden projektipäällikkö (Haku päättynyt)

Maakunnan Lasi Oy valmistaa monipuolisesti erilaisia lasitusratkaisuja niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Päätoimialueeseemme kuuluu Lahden talousalue, Häme, Uusimaa ja pk-seutu. Tarvittaessa voimme toimittaa lasiratkaisuja myös muualle Suomeen.
Panostamme voimakkaasti erilaisten lasiratkaisujen kehittämiseen ja toteutukseen sekä ammatti- ja kuluttaja-asiakkaissa. Tuotantovälineistömme on modernia, joka takaa tuotteisiin viimeistellyn ulkonäön ja mittatarkkuuden. Meillä löytyy myös laaja varastovalikoima, josta pystymme nopeallakin aikataululla toimittamaan tarvitsemanne lasitusratkaisut, olivat ne sitten pieniä tai suurempia kokonaisuuksia.
Sen minkä myymme voimme myös asentaa. Ammattitaitoisten asentajiemme ansiosta saat tyylikkäät lasiratkaisut kokonaistoimituksena asennettuna vaatimuksesi mukaan.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen 

ALUMIINIRAKENTEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Alumiinirakenteiden projektipäällikön tehtävä on täysin itsenäinen työ, jossa vastataan alumiinirakenteiden suunnittelusta, työnjohdosta tuotannossa ja asennuksessa. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, ymmärrystä projektien vetämisestä, suunnitteluohjelmien ja lujuuslaskelmien hallintaa, visuaalista silmää unohtamatta. Voit olla alan konkari tai vasta alalle tuleva, järjestämme perehdytyksen ja tarvittaessa koulutuksen kokeneemman henkilön johdolla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön valmistavan- ja rakennusteollisuuden parissa sekä kilpailukykyisen palkan. Asennuskohteet ovat pääasiassa Etelä-Suomessa. Työtä tehdään tiiviisti asennustiimin, arkkitehtien ja työmaahenkilöstön kanssa, joten tehtävässä vaaditaan hyvää pelisilmää, yhteistyökykyä ja pitkäjänteisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa motivaatiota, innostusta ja vastuullisuutta sekä kokonaisuuksien hahmottamista.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.