fbpx

Laitosoperaattori autopaloittamolle Heinolaan (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta. 

Haemme LAITOSOPERAATTORIA autopaloittamolle Heinolaan

Työtehtäviisi kuuluu Autopaloittamon tuotannon valvominen sekä osallistuminen  kunnossapito-, ennakkohuolto- sekä siivoustöihin. Hakijalla tulee olla kokemusta kahmarikoneen käytöstä, jotta syöttökoneessa tuuraaminen on tarvittaessa mahdollista.

Tehtävä edellyttää hyvää tiimityöhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta tarttua havaittaviin epäkohtiin. Kyseessä on kaksivuorotyö. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Eduksi luetaan kokemus operaattorin työtehtävistä tai työskentelystä murskasyötteiden kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on 40h/viikkoa.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. 
Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastatteluna.
Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Väkeväinen, Henkilöstöpalvelu Heimo, ville.vakevainen@hpheimo.fi puh. 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.