fbpx

Kokki (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Ravintola Lokkiin ammattitaitoista 

KOKKIA

Ravintola Lokki sijaitsee upeissa Vesijärven maisemissa aivan Lahden sataman kupeessa. 

Työsuhde on alkuun määräaikainen. Työvuorot ajoittuvat ma-su välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön.

Työssäsi valmistat mm. lounas-, pitopalvelu-, ja à la carte tyyppistä ruokaa. Pääset vaikuttamaan työnkuvaan, joka tarkentuu osaamisesi mukaan.

Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta monipuolisista kokin tehtävistä. Työskentelet tehokkaasti, ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Sinulla on vahva visio siitä, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä upeaan työympäristöön.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Melissa Virtanen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5103, oskari.lindeman@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.